Notowania: krowy (D)

Brak danych dla zadanego okresu.

Region: Cała Polska

Aktualna wartość:
5.45 zł
Ostatnia zmiana [%]:
-0.73
Początek okresu:
---
Koniec okresu:
08.04.2018
Zmiana od początku okresu:
0.00
Wartość średnia:
0.00 zł
Źródło: MIN ROL   

Notowania

bydło 8-12 m-cy (Z)7.24 zł 12.25
byki 12-24 m-ce (A)7.43 zł 10.24
byki > 24 m-cy (B)7.38 zł 10.15
Gęsi tuczone11142.41 zł 55.53
Gęsi typu brojler7624.11 zł 11.29
Indory4729.1 zł -21.02
Indyczki4363.53 zł -23.18
Jałówki > 12 m-cy (E)6.79 zł 11.13
Kaczki typu brojler4603.44 zł 1.69
krowy (D)5.45 zł 23.86
Kurczęta typu brojler3395.24 zł -8.88
Kury mięsne ze stad reprodukcyjnych2600.11 zł -7.30
Wieprzowina4.59 zł 14.75
wolce > 12 m-cy (C)6.48 zł 34.44
Wołowina6.78 zł 15.90

Zabieg T3 – ochroń kłos przez groźnymi chorobami!

Trudno uzyskać wysoką jakość ziarna bez prawidłowej ochrony fungicydowej. Dowiedz się, jak ją zapewnić!

Skuteczna ochrona liści i kłosa podstawą dobrego plonu

Dobra kondycja liścia flagowego i podflagowego to sukces dobrego plonu, a zdrowy kłos to podstawa ziarna wysokiej jakości.

Skracanie zbóż ozimych w fazie liścia flagowego!

Faza liścia flagowego to drugi odpowiedni termin skracania zbóż. Przeczytaj jak skracać i czym, aby uchronić się przed ich wyleganiem!

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony AgroFakt.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Informacje te są udostępniane naszym partnerom, z którymi współpracujemy w zakresie marketingu, reklamy i analizowania ruchu na stronie. Podmioty te mogą je łączyć z innymi informacjami, których im udzieliłeś. Kontynuując korzystanie z AgroFakt.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich zamieszczanie w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz jednak dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies w każdym czasie. Dowiedz się więcej

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close