II edycja konkursu Produkt i Miejsce: Trzy Znaki Smaku!

Ruszyła II edycja konkursu Produkt i Miejsce: Trzy Znaki Smaku, w którym można wygrać voucher na sprzęt kuchenny o wartości 5000 zł, 2000 zł lub 1000 zł.

Ruszyła II edycja konkursu Produkt i Miejsce: Trzy Znaki Smaku!

Jeśli jesteś właścicielem Miejsca, w którym można kupić produkty regionalne lub tradycyjne z unijnym oznaczeniem ChNP, ChOG, GTS, a może któryś z tych produktów znajduje się w menu Twojej restauracji, pubu, kawiarni lub gospodarstwa agroturystycznego, to zachęć innych do próbowania produktów z oznaczeniem i odwiedzenia Twojego Miejsca – zgłoś je w konkursie na Miejsce roku i wygraj voucher na sprzęt kuchenny o wartości 5000 zł, 2000 zł lub 1000 zł – Ty decydujesz, czego potrzebujesz w swojej kuchni!

Więcej informacji znajdziecie na stronie Trzy Znaki Smaku.

Borówki i maszyny Kubota: doskonałe połączenie!

Opowieść o Jerzym Wilczewskim, który odniósł sukces, stawiając na borówki oraz pomarańczowe maszyny Kubota!

3 grudnia 2016

Dlaczego krowy źle znoszą przeciągi?

Prawidłowo wyposażona obora to klucz do zachowania dobrostanu zwierząt. Warto zadbać w niej o dobrą wentylację!

29 listopada 2016

III Forum Sektora Wołowiny: szanse, wyzwania, bariery

Na III Forum Sektora Wołowiny omówiono szczegółowo szanse, wyzwania i bariery polskiego rynku wołowiny i możliwości poprawy sytuacji na rynku.

1 grudnia 2016