II edycja konkursu Produkt i Miejsce: Trzy Znaki Smaku!

Ruszyła II edycja konkursu Produkt i Miejsce: Trzy Znaki Smaku, w którym można wygrać voucher na sprzęt kuchenny o wartości 5000 zł, 2000 zł lub 1000 zł.

Ruszyła II edycja konkursu Produkt i Miejsce: Trzy Znaki Smaku!

Jeśli jesteś właścicielem Miejsca, w którym można kupić produkty regionalne lub tradycyjne z unijnym oznaczeniem ChNP, ChOG, GTS, a może któryś z tych produktów znajduje się w menu Twojej restauracji, pubu, kawiarni lub gospodarstwa agroturystycznego, to zachęć innych do próbowania produktów z oznaczeniem i odwiedzenia Twojego Miejsca – zgłoś je w konkursie na Miejsce roku i wygraj voucher na sprzęt kuchenny o wartości 5000 zł, 2000 zł lub 1000 zł – Ty decydujesz, czego potrzebujesz w swojej kuchni!

Więcej informacji znajdziecie na stronie Trzy Znaki Smaku.

Spóźniony zabieg fungicydowy T1 w zbożach – czy warto go jeszcze robić?

Zła pogoda sprawiła, że w tym roku na wielu gospodarstwach nie przeprowadzono zabiegu fungicydowego T1 w zbożach ozimych. Czy warto go jeszcze robić?

22 maja 2017

Prawidłowa fotosynteza – być albo nie być owoców

Fotosynteza to kluczowy proces w rozwoju każdej rośliny. Co potrzeba o niej wiedzieć, aby zapewnić obfite owocowanie w sadach?

21 maja 2017

Jakie ceny sianokiszonki?

Chcąc uzupełnić bazę paszową musimy posiłkować się zakupami. Jak kształtują się ceny sianokiszonki?

18 maja 2017

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informacji

Aby zapewnić Tobie najwyższy poziom realizacji usługi, opcje ciasteczek na tej stronie są ustawione na "zezwalaj na pliki cookies". Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij