II edycja konkursu Produkt i Miejsce: Trzy Znaki Smaku!

II edycja konkursu Produkt i Miejsce: Trzy Znaki Smaku!

Ruszyła II edycja konkursu Produkt i Miejsce: Trzy Znaki Smaku, w którym można wygrać voucher na sprzęt kuchenny o wartości 5000 zł, 2000 zł lub 1000 zł.

Ruszyła II edycja konkursu Produkt i Miejsce: Trzy Znaki Smaku!

Jeśli jesteś właścicielem Miejsca, w którym można kupić produkty regionalne lub tradycyjne z unijnym oznaczeniem ChNP, ChOG, GTS, a może któryś z tych produktów znajduje się w menu Twojej restauracji, pubu, kawiarni lub gospodarstwa agroturystycznego, to zachęć innych do próbowania produktów z oznaczeniem i odwiedzenia Twojego Miejsca – zgłoś je w konkursie na Miejsce roku i wygraj voucher na sprzęt kuchenny o wartości 5000 zł, 2000 zł lub 1000 zł – Ty decydujesz, czego potrzebujesz w swojej kuchni!

Więcej informacji znajdziecie na stronie Trzy Znaki Smaku.

Spożycie mięsa w Polsce nadal stabilne?

Choć wieprzowina wciąż króluje, na naszych talerzach coraz częściej pojawia się drób i wołowina. Co wpływa na zmianę preferencji żywieniowych Polaków?

8 grudnia 2017

Ochrona sadu przed mrozem – zabezpieczenie drzew owocowych

Połowa grudnia to dobry czas na zabezpieczenie drzew owocowych w sadzie. Jaka powinna być prawidłowa ochrona sadu przed mrozem?

11 grudnia 2017

Ciekawostki rolnicze. 100 sekund – 10.12.2017

Jaka przyszłość czeka glifosat? Jakie zmiany planowane są we wnioskach o dopłaty? Czym jest Żukbot? Wystarczy tylko 100 sekund, by poznać odpowiedzi.

10 grudnia 2017

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informacji

Aby zapewnić Tobie najwyższy poziom realizacji usługi, opcje ciasteczek na tej stronie są ustawione na "zezwalaj na pliki cookies". Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij