II Forum Sektora Wołowiny już w listopadzie!

II Forum Sektora Wołowiny już w listopadzie!

Wybitni eksperci, najważniejsze tematy branżowe oraz możliwość nawiązania cennych kontaktów biznesowych wszystko to na II Forum Sektora Wołowiny, które odbędzie się 26 listopada 2015 r. w hotelu Warsaw Plaza Hotel w Warszawie.

Wybitni eksperci, najważniejsze tematy branżowe oraz możliwość nawiązania cennych kontaktów biznesowych wszystko to na II Forum Sektora Wołowiny organizowanym przez Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego, które odbędzie się 26 listopada 2015 r. w hotelu Warsaw Plaza Hotel w Warszawie.

Uczestnikami Forum będą producenci rolni, przedstawiciele zakładów mięsnych, handlu (sieci handlowe oraz sklepy detaliczne), a także przedstawiciele dystrybucji oraz gastronomii.

Konferencja jest bezpłatna, wystarczy zarejestrować się na stronie www.beefforum.pl.

Ideą Forum jest kreowanie dobrych relacji między wszystkimi uczestnikami łańcucha produkcji w sektorze wołowym: firmami z branży mięsnej, producentami rolnymi, przedstawicielami handlu, dostawcami produktów oraz usług dla przemysłu mięsnego, przedstawicielami świata nauki, przedstawicielami branżowych stowarzyszeń, rządowych agencji i ośrodków doradztwa rolniczego.

W programie Forum znajdą się najistotniejsze zagadnienia z zakresu: jakości mięsa wołowego, transferu wiedzy oraz innowacyjności w procesie produkcji, handlu, logistyki, marketingu, w tym również promocji wołowiny oraz współpracy w ramach łańcucha dostaw.

Obora uwięziowa czy wolnostanowiskowa? Reportaż z gospodarstwa.

Po przeniesieniu stada do nowej obory znacznie zmniejszają się problemy z zacieleniami, a porody stają się lżejsze. Ketoza i kwasica to rzadkość.

12 listopada 2017

11 listopada – najważniejsza z polskich dat

Ciężar odpowiedzialności za odradzające się państwo polskie wziął na siebie marszałek Józef Piłsudski.

11 listopada 2017

Stół paszowy: jak powinien być skonstruowany?

Jak powinien być skonstruowany stół paszowy i jaką rolę odgrywa we współczesnym żywieniu bydła mlecznego i mięsnego?

16 listopada 2017

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informacji

Aby zapewnić Tobie najwyższy poziom realizacji usługi, opcje ciasteczek na tej stronie są ustawione na "zezwalaj na pliki cookies". Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij