Centrum Doradztwa Rolniczego uczy, jak wędzić

Centrum Doradztwa Rolniczego uczy, jak wędzić

„Wielopierścieniowe węglowodory aromatyczne – ocena ryzyka przekroczenia dopuszczalnych limitów WWA w wyrobach mięsnych wędzonych” to temat cyklu szkoleń z zakresu wędzarstwa, organizowanych przez Centrum Doradztwa Rolniczego w Brwinowie.

„Wielopierścieniowe węglowodory aromatyczne – ocena ryzyka przekroczenia dopuszczalnych limitów WWA w wyrobach mięsnych wędzonych” to temat cyklu szkoleń z zakresu wędzarstwa, organizowanych przez Centrum Doradztwa Rolniczego w Brwinowie.

Projekt realizowany jest w ramach 2-letniego planu operacyjnego Krajowej Sieci Obszarów Wiejskich na lata 2014–2015 przez Centrum Doradztwa Rolniczego w Brwinowie Oddział Radom.

W ramach każdego szkolenia odbędą się 4 procesy wędzenia z zastosowaniem różnych parametrów i rejestracją temperatur. W trakcie wędzenia prowadzone będą również zajęcia teoretyczne.

Więcej informacji znajdziecie na stronie Centrum Doradztwa Rolniczego w Brwinowie.

Drożdże paszowe dla drobiu

Drożdże mają zastosowanie nie tylko w kuchni, ale też w sektorze drobiarskim. Dostarczają zwierzętom niezbędnych minerałów i substancji odżywczych.

19 sierpnia 2017

Szczepienia prosiąt: czy są potrzebne?

Szczepienie prosiąt nie jest w naszym kraju sprawą oczywistą. Czy i kiedy warto w nie zainwestować?

21 sierpnia 2017

Preparaty mlekozastępcze dla cieląt

Pisaliśmy już o powszechnych praktykach w odchowie cieląt. W tym artykule omawiamy inne metody karmienia cieląt, m.in. preparaty mlekozastępcze.

13 sierpnia 2017

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informacji

Aby zapewnić Tobie najwyższy poziom realizacji usługi, opcje ciasteczek na tej stronie są ustawione na "zezwalaj na pliki cookies". Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij