Cykl konferencji dla hodowców i producentów trzody

Cykl konferencji dla hodowców i producentów trzody

Firma Blattin Polska organizuje kolejny cykl konferencji. Tym razem poruszone zostaną problemy trzody chlewnej.

Firma Blattin Polska organizuje kolejny cykl konferencji, na który serdecznie zaprasza hodowców i producentów. Tym razem poruszone zostaną problemy trzody chlewnej. Wykłady będą odbywać się w dniach 24–26 lutego 2016 r. na terenie woj. opolskiego i woj. wielkopolskiego. Czasu zostało więc niewiele!

Wśród tematów poruszanych podczas konferencji będą alternatywne surowce paszowe i racjonalność ich zastosowania, które omówi dr Tomasz Schwarz z Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie. Hodowcy będą mogli się również dowiedzieć, jak ograniczyć straty prosiąt w trakcie porodu i w okresie ssania. Temat ten poruszy bowiem niezależny konsultant ds. żywienia, dra inż. Mirosław Wantuła.

Harmonogram konferencji:

termin  miejsce
24 lutego 2016, godz. 10.00Restauracja „Bursztynowy Dwór” Niedźwiady 51a, 62-800 Żelazków (woj. wielkopolskie, pow. kaliski)
25 lutego 2016, godz. 10.00Restauracja „Grodzka”, ul. Poznańska 2, 46-220 Byczyna (woj. opolskie, pow. kluczborski)
26 lutego 2016, godz. 10.00Restauracja „Parkowa” ul. Lipowa 2, 47-364 Dobra k. Krapkowic (woj. opolskie, pow. krapkowicki)

Wszyscy zainteresowani proszeni są o potwierdzenie uczestnictwa w szkoleniach do dnia 24 lutego 2016 r. pod nr telefonu +48 668 116 517. Szczegółowe informacji można uzyskać od pani Katarzyny Górnej pod nr tel. 608 301 907 lub adresem mailowym: marketing@blattin.pl.

Na koniec dodajmy jeszcze, że patronat medialny nad cyklem szkoleń objął dwumiesięcznik Hoduj z Głową Świnie.

Potencjał wzrostowy i fazowość w tuczu

Dostosowanie podaży energii i składników pokarmowych do potrzeb zwierząt to podstawa. Jak pasza wpływa na potencjał wzrostowy w tuczu?

3 grudnia 2018

Choinka AgroFoto: wystartowała kolejna edycja akcji

Wirtualna choinka oznacza, że świąteczna akcja charytatywna rozpoczęta. Święty Mikołaj szykuje już prezenty dla dzieciaków...

8 grudnia 2018

Ceny tuczników: spadki wyhamowały

Kiedy możemy spodziewać się podwyżek cen żywca wieprzowego?

4 grudnia 2018

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony AgroFakt.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Informacje te są udostępniane naszym partnerom, z którymi współpracujemy w zakresie marketingu, reklamy i analizowania ruchu na stronie. Podmioty te mogą je łączyć z innymi informacjami, których im udzieliłeś. Kontynuując korzystanie z AgroFakt.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich zamieszczanie w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz jednak dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies w każdym czasie. Dowiedz się więcej

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close