Ruszyła rejestracja wniosków o dofinansowanie

Ruszyła rejestracja wniosków o dofinansowanie

Od początku grudnia do końca stycznia 2016 r. będzie można składać wnioski o dofinansowanie. Kto skorzysta?

Rolnicy, będący w systemie PQS (Pork Quality System), między 1 grudniem 2015 a 29 styczniem 2016 r. mogą składać wnioski o dofinansowanie.

Wnioski o dofinansowanie składać osobiście, przez upoważnioną osobę lub przesyłką rejestrowaną do dyrektora oddziału terenowego Agencji Rynku Rolnego, właściwego ze względu na miejsce zamieszkania albo siedzibę wnioskodawcy.

Do wniosku o przyznanie pomocy trzeba będzie dołączyć m.in. pisemne potwierdzenie daty objęcia gospodarstwa systemem kontroli w ramach systemu jakości w roku składania wniosku o przyznanie pomocy lub w roku poprzedzającym rok złożenia wniosku. Wyda je upoważniona jednostka certyfikująca.

Kozy? Na tych zwierzętach można zrobić dobry interes!

Hodowla zwierząt będących przez lata synonimem biedy przeżywa renesans. Mleko i produkty kozie stały się rarytasem na naszych stołach

10 czerwca 2018

Skargi na rolników to duży problem! Co na to resort rolnictwa?

Sprawdź, co na temat zmian proponowanych przez gospodarzy sądzi ministerstwo.

16 czerwca 2018

Już niedługo ruszą nabory PROW!

Kto może skorzystać z pomocy finansowej? Na jaką działalność? Dla agroFaktu mówi Maria Fajger, prezes ARiMR

13 czerwca 2018

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony AgroFakt.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Informacje te są udostępniane naszym partnerom, z którymi współpracujemy w zakresie marketingu, reklamy i analizowania ruchu na stronie. Podmioty te mogą je łączyć z innymi informacjami, których im udzieliłeś. Kontynuując korzystanie z AgroFakt.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich zamieszczanie w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz jednak dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies w każdym czasie. Dowiedz się więcej

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close