Dowiedzcie się więcej o wpływie soków na zdrowie

„Chemoprewencyjne i kardioprotekcyjne właściwości warzyw, owoców i soków” to tytuł konferencji, organizowanej przez Krajową Unię Producentów Soków.

„Chemoprewencyjne i kardioprotekcyjne właściwości warzyw, owoców i soków” to tytuł konferencji, jaką 5 grudnia 2015 r. w Centrum Kongresowym Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie organizuje Krajowa Unia Producentów Soków.

Jak udało się nam ustalić, celem konferencji jest przedstawienie najnowszych doniesień na temat chemoprewencyjnego i kardioprotekcyjnego wpływu nutraceutyków obecnych w owocach, warzywach i sokach. Celem dodatkowym jest stworzenie forum naukowego dla wszystkich stron zainteresowanych oraz umożliwienie interaktywnej wymiany najnowszej wiedzy dotyczącej aktywnych składników żywności.

Więcej informacji znajdziecie na stronie Krajowej Unii Producentów Soków.

Zielone Pola 2017 z Osadkowskim

Już za kilka dni rozpocznie się tegoroczna edycja Zielonych Pól. Program spotkań jest bardzo atrakcyjny. Gdzie będzie można się spotkać?

25 maja 2017

Szkodniki sadów w natarciu – pora na ochronę

Od przebiegu pogody w kwietniu i maju oraz ochrony drzew owocowych w tym okresie, w dużej mierze zależą wysokość oraz jakość plonów.

21 maja 2017

Dziś Dzień Matki – nie zapomnijmy o naszych mamach

Dzień Matki to ważna data w kalendarzu świąt obchodzonych w Polsce. Szczególne miejsce zajmuje również w świadomości rolników.

26 maja 2017

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informacji

Aby zapewnić Tobie najwyższy poziom realizacji usługi, opcje ciasteczek na tej stronie są ustawione na "zezwalaj na pliki cookies". Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij