Dowiedzcie się więcej o wpływie soków na zdrowie

Dowiedzcie się więcej o wpływie soków na zdrowie

„Chemoprewencyjne i kardioprotekcyjne właściwości warzyw, owoców i soków” to tytuł konferencji, organizowanej przez Krajową Unię Producentów Soków.

„Chemoprewencyjne i kardioprotekcyjne właściwości warzyw, owoców i soków” to tytuł konferencji, jaką 5 grudnia 2015 r. w Centrum Kongresowym Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie organizuje Krajowa Unia Producentów Soków.

Jak udało się nam ustalić, celem konferencji jest przedstawienie najnowszych doniesień na temat chemoprewencyjnego i kardioprotekcyjnego wpływu nutraceutyków obecnych w owocach, warzywach i sokach. Celem dodatkowym jest stworzenie forum naukowego dla wszystkich stron zainteresowanych oraz umożliwienie interaktywnej wymiany najnowszej wiedzy dotyczącej aktywnych składników żywności.

Więcej informacji znajdziecie na stronie Krajowej Unii Producentów Soków.

Zrębki drzewne – wydajne rozwiązanie grzewcze

Zrębki dostarczane przez rolników i przedsiębiorców rolnych pozwalają gminom wiejskim na oszczędności w dużych kosztach ogrzewania budynków publicznych.

21 listopada 2017

Cielę po narodzeniu – praktyczne wskazówki pielęgnacyjne

Cielę po narodzeniu wymaga szybkiej bardzo starannej i skutecznej opieki. W ciągu kilku godzin trzeba podać mu siarę, najbogatszego źródła pokarmu.

13 listopada 2017

Dlaczego obchodzimy Święto Niepodległości – komentarze polityczne

Czym jest niepodległość? Czym jest Święto Niepodległości i jakie ma znaczenie? Dla agroFaktu mówią politycy.

11 listopada 2017

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informacji

Aby zapewnić Tobie najwyższy poziom realizacji usługi, opcje ciasteczek na tej stronie są ustawione na "zezwalaj na pliki cookies". Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij