Dowiedzcie się więcej o wpływie soków na zdrowie

Dowiedzcie się więcej o wpływie soków na zdrowie

„Chemoprewencyjne i kardioprotekcyjne właściwości warzyw, owoców i soków” to tytuł konferencji, organizowanej przez Krajową Unię Producentów Soków.

„Chemoprewencyjne i kardioprotekcyjne właściwości warzyw, owoców i soków” to tytuł konferencji, jaką 5 grudnia 2015 r. w Centrum Kongresowym Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie organizuje Krajowa Unia Producentów Soków.

Jak udało się nam ustalić, celem konferencji jest przedstawienie najnowszych doniesień na temat chemoprewencyjnego i kardioprotekcyjnego wpływu nutraceutyków obecnych w owocach, warzywach i sokach. Celem dodatkowym jest stworzenie forum naukowego dla wszystkich stron zainteresowanych oraz umożliwienie interaktywnej wymiany najnowszej wiedzy dotyczącej aktywnych składników żywności.

Więcej informacji znajdziecie na stronie Krajowej Unii Producentów Soków.

PROCAM Dni Pola 2017: jak planować, aby osiągać sukcesy

Bywa, że wątpimy w stosowane przez nas rozwiązania. Ale z pomocą przyszły nam Dni Pola PROCAM, gdzie eksperci wskazali, jak osiągnąć sukces w agronomii.

11 lipca 2017

Dożynki w Spale 2017

Przed nami dopiero żniwa, a więc do dożynek jeszcze bardzo długa droga.

21 lipca 2017

Parch jabłoni – jakie preparaty zastosować?

Parch jabłoni to choroba znana sadownikom doskonale. Jakie preparaty mogą być użyte do walki z tą infekcją?

12 lipca 2017

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informacji

Aby zapewnić Tobie najwyższy poziom realizacji usługi, opcje ciasteczek na tej stronie są ustawione na "zezwalaj na pliki cookies". Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij