Dowiedzcie się więcej o wpływie soków na zdrowie

Dowiedzcie się więcej o wpływie soków na zdrowie

„Chemoprewencyjne i kardioprotekcyjne właściwości warzyw, owoców i soków” to tytuł konferencji, organizowanej przez Krajową Unię Producentów Soków.

„Chemoprewencyjne i kardioprotekcyjne właściwości warzyw, owoców i soków” to tytuł konferencji, jaką 5 grudnia 2015 r. w Centrum Kongresowym Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie organizuje Krajowa Unia Producentów Soków.

Jak udało się nam ustalić, celem konferencji jest przedstawienie najnowszych doniesień na temat chemoprewencyjnego i kardioprotekcyjnego wpływu nutraceutyków obecnych w owocach, warzywach i sokach. Celem dodatkowym jest stworzenie forum naukowego dla wszystkich stron zainteresowanych oraz umożliwienie interaktywnej wymiany najnowszej wiedzy dotyczącej aktywnych składników żywności.

Więcej informacji znajdziecie na stronie Krajowej Unii Producentów Soków.

Konferencja Blattin dla producentów trzody w Twoim regionie – zapisz się już dziś!

Ruszyły konferencje Blattin dla producentów świń! Sprawdź, jak utrzymać efektywność produkcji dzięki żywieniu loch, oraz o technologiach w cyklu otwartym.

14 lutego 2018

Ciekawostki rolnicze w 100 sekund – m.in. identyfikacja zwierząt

Tym razem opowiadamy m.in. o problemach zdrowotnych rolników, nowych zasadach uboju zwierząt i innowacyjnym systemie ich identyfikacji.

16 lutego 2018

Efektywna produkcja mleka – na konferencjach Blattin

Rusza cykl konferencji Blattin dla producentów i hodowców bydła. Efektywna produkcja mleka to ich temat przewodni. Nie zwlekaj, zapisz się już dziś!

22 lutego 2018

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informacji

Aby zapewnić Tobie najwyższy poziom realizacji usługi, opcje ciasteczek na tej stronie są ustawione na "zezwalaj na pliki cookies". Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij