3 edycja konferencji organizowanej przez PIM

3 edycja konferencji organizowanej przez PIM

6–7 października odbyła się 3 edycja konferencji pt. „WSPÓŁPRACA – kluczowym czynnikiem do wysokiej jakości i bezpieczeństwa produktów mleczarskich”.

W dniach 6–7 października odbyła się 3 edycja konferencji pod hasłem „WSPÓŁPRACA – kluczowym czynnikiem do wysokiej jakości i bezpieczeństwa produktów mleczarskich”.

Całość konferencji została zorganizowana przez Polską Izbę Mleka pod patronatem Głównego Inspektora Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych Stanisława Kowalczyka. Konferencja szkoleniowa odbyła się w Zajeździe Rozdroże w Nieborowie k. Łowicza.

Winnica – tam marzenia dojrzewają w słońcu i mają smak wina

Winnica może być pomysłem na własny biznes nawet w centralnej Polsce. Trzeba jednak postawić na sadzonki odporne na mróz.

2 grudnia 2017

Spożycie mięsa w Polsce nadal stabilne?

Choć wieprzowina wciąż króluje, na naszych talerzach coraz częściej pojawia się drób i wołowina. Co wpływa na zmianę preferencji żywieniowych Polaków?

8 grudnia 2017

Praca rolnika – wywiad z Pawłem Trojanowskim

Praca rolnika na przestrzeni lat zmieniała się. Jednym z powodów były przemiany ustrojowe, o których opowiada doktor Paweł Trojanowski.

7 grudnia 2017

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informacji

Aby zapewnić Tobie najwyższy poziom realizacji usługi, opcje ciasteczek na tej stronie są ustawione na "zezwalaj na pliki cookies". Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij