3 edycja konferencji organizowanej przez PIM

6–7 października odbyła się 3 edycja konferencji pt. „WSPÓŁPRACA – kluczowym czynnikiem do wysokiej jakości i bezpieczeństwa produktów mleczarskich”.

W dniach 6–7 października odbyła się 3 edycja konferencji pod hasłem „WSPÓŁPRACA – kluczowym czynnikiem do wysokiej jakości i bezpieczeństwa produktów mleczarskich”.

Całość konferencji została zorganizowana przez Polską Izbę Mleka pod patronatem Głównego Inspektora Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych Stanisława Kowalczyka. Konferencja szkoleniowa odbyła się w Zajeździe Rozdroże w Nieborowie k. Łowicza.

Oprogramowanie do gospodarstw dofinansowane z PROW!

W czerwcu odbędzie się kolejny nabór wniosków na modernizację gospodarstw z PROW. Z dotacji rolnicy mogą kupić aplikacje do zarządzania gospodarstwem.

26 kwietnia 2017

Dezynfekcja kurnika i chlewni: jak przeprowadzić ją prawidłowo?

Bioasekuracja to rodzaj prewencji, dzięki której zabezpieczymy stada przed ASF i wirusem ptasiej grypy. Jaki środek wybrać do dezynfekcji?

28 kwietnia 2017

Paratuberkuloza – czy nasze stada bydła są zagrożone?

Paratuberkuloza bydła jest trudna do zdiagnozowania, niemożliwa do wyleczenia i może powodować wysokie straty. Czy nasze krowy są bezpieczne?

24 kwietnia 2017

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informacji

Aby zapewnić Tobie najwyższy poziom realizacji usługi, opcje ciasteczek na tej stronie są ustawione na "zezwalaj na pliki cookies". Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij