3 edycja konferencji organizowanej przez PIM

3 edycja konferencji organizowanej przez PIM

6–7 października odbyła się 3 edycja konferencji pt. „WSPÓŁPRACA – kluczowym czynnikiem do wysokiej jakości i bezpieczeństwa produktów mleczarskich”.

W dniach 6–7 października odbyła się 3 edycja konferencji pod hasłem „WSPÓŁPRACA – kluczowym czynnikiem do wysokiej jakości i bezpieczeństwa produktów mleczarskich”.

Całość konferencji została zorganizowana przez Polską Izbę Mleka pod patronatem Głównego Inspektora Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych Stanisława Kowalczyka. Konferencja szkoleniowa odbyła się w Zajeździe Rozdroże w Nieborowie k. Łowicza.

W tym roku zbiory papryki dorodnej i wybarwionej

Podczas prowadzenia plantacji papryki do podstawowych zabiegów należy odpowiednie nawożenie i ochrona roślin.

8 sierpnia 2017

Co łączy Jana Marię Vianneya, Karola Wojtyłę i Ojca Mateusza?

Jan Maria Vianney był proboszczem w małej wiosce. Silna wiara i ufność Bogu pomogły mu pokonać swoje słabości i dać wzór innym. Dowiedz się o nim więcej.

4 sierpnia 2017

Wielkopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego

Wielkopolska to region o największej produkcji rolniczej w kraju. Czy w związku z tym obowiązki specjalistów z WODR są inne niż w pozostałych Ośrodkach?

9 sierpnia 2017

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informacji

Aby zapewnić Tobie najwyższy poziom realizacji usługi, opcje ciasteczek na tej stronie są ustawione na "zezwalaj na pliki cookies". Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij