Notowania: Gęsi typu brojler

Brak danych dla zadanego okresu.

Region: Cała Polska

Aktualna wartość:
7624.11 zł
Ostatnia zmiana [%]:
10.94
Początek okresu:
---
Koniec okresu:
23.10.2016
Zmiana od początku okresu:
0.00
Wartość średnia:
0.00 zł
Źródło: MIN ROL   

Notowania

bydło 8-12 m-cy (Z)7.25 zł 12.40
byki 12-24 m-ce (A)7.37 zł 9.35
byki > 24 m-cy (B)7.33 zł 9.40
Gęsi tuczone11142.41 zł 55.53
Gęsi typu brojler7624.11 zł 11.29
Indory4729.1 zł -21.02
Indyczki4363.53 zł -23.18
Jałówki > 12 m-cy (E)6.88 zł 12.60
Kaczki typu brojler4603.44 zł 1.69
krowy (D)5.74 zł 30.45
Kurczęta typu brojler3395.24 zł -8.88
Kury mięsne ze stad reprodukcyjnych2600.11 zł -7.30
Wieprzowina4.59 zł 14.75
wolce > 12 m-cy (C)6.48 zł 34.44
Wołowina6.85 zł 17.09

Przejdź do AgroFoto.pl i sprawdź dyskusję nt cen

Zobacz co piszą rolnicy na temat cen, na największym w kraju forum.
Dołącz do dyskusji i podziel się własnymi spostrzeżeniami.

Susza rolnicza zbiera pierwsze żniwa!

Sytuacja na Opolszczyźnie wygląda wręcz dramatycznie, jęczmienie tak słabo nie sypały od lat! Dowiedz się więcej!

Szacowanie strat spowodowanych suszą – zgłoś szkody gminie!

Sprawdź, na jaką pomoc mogą liczyć rolnicy, których uprawy ucierpiały z powodu suszy!

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony AgroFakt.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Informacje te są udostępniane naszym partnerom, z którymi współpracujemy w zakresie marketingu, reklamy i analizowania ruchu na stronie. Podmioty te mogą je łączyć z innymi informacjami, których im udzieliłeś. Kontynuując korzystanie z AgroFakt.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich zamieszczanie w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz jednak dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies w każdym czasie. Dowiedz się więcej

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close