Notowania: byki 12-24 m-ce (A)

Region: Cała Polska

Aktualna wartość:
7.37 zł
Ostatnia zmiana [%]:
-0.41
Początek okresu:
16.09.2018
Koniec okresu:
25.11.2018
Zmiana od początku okresu:
-0.27
Wartość średnia:
7.42 zł
Źródło: MIN ROL   

Notowania

bydło 8-12 m-cy (Z)7.2 zł 2.71
byki 12-24 m-ce (A)7.37 zł -0.41
byki > 24 m-cy (B)7.32 zł 0.27
Gęsi tuczone9296.55 zł 10.25
Gęsi typu brojler7624.11 zł 10.94
Indory5804.97 zł -0.13
Indyczki5513.29 zł -0.42
Jałówki > 12 m-cy (E)6.8 zł -0.73
Kaczki typu brojler4583.2 zł -0.38
krowy (D)5.33 zł -0.93
Kurczęta typu brojler3246.56 zł -0.60
Kury mięsne ze stad reprodukcyjnych2711.1 zł 6.09
Wieprzowina4.18 zł -1.42
wolce > 12 m-cy (C)6.48 zł -6.49
Wołowina6.63 zł -0.60

Jak spadek zbiorów wpłynął na rynek zbóż?

Tegoroczne warunki pogodowe były dalekie od korzystnych. Jak susza wpłynęła na polski rynek zbóż?

Co wpływa na przezimowanie zbóż ozimych?

Po zaskakująco suchej wiośnie, lecie i częściowo jesieni, licznych problemach z mszycą przyszedł czas na kontrolę stanu upraw przed zimą.

Pulan®- startowa dawka azotu dla zbóż [INFOGRAFIKA]

Azot buduje przyszły plon zbóż. Sprawdź jaki nawóz zastosować, aby zapewnić roślinom optymalny rozwój po zimie!

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony AgroFakt.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Informacje te są udostępniane naszym partnerom, z którymi współpracujemy w zakresie marketingu, reklamy i analizowania ruchu na stronie. Podmioty te mogą je łączyć z innymi informacjami, których im udzieliłeś. Kontynuując korzystanie z AgroFakt.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies wyrażasz zgodę na ich zamieszczanie w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz jednak dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies w każdym czasie. Dowiedz się więcej

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close